MULTIMERK | LEASE - Veel gestelde vragen

U kunt lease vergelijken met het nemen van een hypotheek. Maar omdat het bij lease om veel lagere bedragen gaat, is tussenkomst van een kredietverstrekker niet nodig. De lease-overeenkomst is tussen u en de leasemaatschappij.

In principe kan iedereen een auto leasen. Voor een particulier is lease vergelijkbaar met huurkoop. Het voordeel is dat u in een nieuwe auto kunt rijden en de betaling kunt spreiden over een aantal maanden of jaren.

Voor bedrijven zijn de voordelen iets groter. Voor een bedrijf is bijvoorbeeld de BTW meteen aftrekbaar en zijn kosten aftrekbaar.

Ja, ook voor particulieren zijn diverse leasemogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Juist voor starters is MULTIMERK | LEASE de beste methode om een (bedrijfs)wagen aan te schaffen. Als starter bent u al veel geld kwijt aan allerlei andere zaken. Met financial lease heeft u het voordeel dat u niet nog meer grote bedragen in een keer hoeft te betalen.

Voor ZZP´ers is MULTIMERK Lease een uitkomst. Het komt eigenlijk nooit uit om grote uitgaven te doen. Met MULTIMERK | LEASE spreidt u uw uitgaven en weet u wat u betaalt. Zo houdt u uw financiën onder controle.

Ja u kunt vervroegd aflossen. Als boete betaalt u dan 10% van de misgelopen rente.

Een slottermijn is het laatste termijn. Dit bedrag is altijd hoger dan het maandbedrag. U kunt ervoor kiezen de auto dan weer in te ruilen. De restwaarde van de auto zal ongeveer evenveel zijn als de slottermijn. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om de auto in te ruilen en weer een nieuw contract aan te gaan. U betaalt de slottermijn dan niet. Ook kunt u ervoor kiezen de auto in te leveren, zodat u, aan de hand van de waarde op dat moment, helemaal geen slottermijn hoeft te betalen.

De rente op jaarbasis bedraagt ongeveer 8,6%.

U mag aanbetalen zoveel u wilt. Het maandbedrag zal daardoor lager worden. De genoemde prijzen op deze website zijn zonder aanbetaling.

Een BKR-codering uit het verleden hoeft geen probleem te zijn, als het maar is opgelost. Bij een nog lopende codering kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

De rente is inderdaad fiscaal aftrekbaar. Doordat de rente fiscaal gezien gewoon bedrijfskosten zijn, gaat dit van uw winst af en hierdoor betaalt u dus minder belasting.

U bent eigenaar vanaf het moment dat u de eerste termijn heeft betaald. De auto staat ook debet bij u op de bedrijfsbalans en de financiering credit ertegenover.

Omdat u economisch eigenaar bent van de auto, mag u de auto zo veel bestickeren als u wilt.

Als u kiest voor MULTIMERK | LEASE betaalt u een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u wat u per maand kwijt bent. Ook hoeft u in het begin niet meteen een groot bedrag te betalen en houdt u uw financiën op orde.

De BTW krijgt u bij uw eerste aangifte weer terug, u schiet dit als het ware voor, net zoals bij de rest van uw zakelijke uitgaven.

Nee, u voldoet de BTW direct bij aanschaf van de auto, u krijgt dan het volledige bedrag terug bij de eerste aangifte. Omdat u dan de BTW al heeft betaald, zit er geen BTW meer op het maandbedrag.

Nee, MULTIMERK Lease is een kale leasevorm. Zo kunt u zelf uw verzekering zo voordelig mogelijk regelen en wordt er bijvoorbeeld ook rekening gehouden met uw schadevrije jaren.

De houderschapsbelasting komt ook voor uw eigen rekening.ADRES

MULTIMERK
De Roef 8
9206 AK Drachten
Tel: 0512-511 335
Fax: 0512-531 388


MULTIMERK | AUTOSCHADE


site by: © 2011 interklik webdesign